Reizen-Menu
© A man should keep kis friendship in constant repair, Samuel Johnson 1755
Made by Wino
Fourageren in het vliegtuig
Veel gereisd heb ik nniet. Ik ben wel een aantal keer in de Verenigde Staten op vakantie geweest. De laatste keer was net voordat de Corona epidemie alles ontregelde. Ook ben ik, nadat ik in Liechtenstein het bergwandelen ontdekte, een paar keer in het ötztal, in Tirol, Oostenrijk op vakantie geweest. Vakanties in Denemarken waren altijd gekoppeld aan mijn andere hobby, zendamateur. Meer dan eens heb ik uitstapjes van vier of vijf dagen gemaakt. Die tripjes zijn hier (nog) niet te vinden.

USA 1982

n 1982 was ik zestien dagen, samen met mijn schoonmoeder Tijs (koosnaam) in het Zuid-westen van de USA. . De eerste week waren we op ons zelf aangewezen. In week twee werden we rondgereden door Al Fransisco (K7NHV) en zijn vrouw

USA 1998

In 1998 begon ik echt te wandelen. Oefenen wel te verstaan, want ik wou afdalen in de Grand Canyon. Dat is gelukt. De reis compagnon deze keer mijn broer Martin. Behalve natuurschoon stond ook bezoek aan zendamateurs op het programma. Heel wat verschillende Staten hebben we toen bezocht. Voorbereidingen voor deze trip gebeurde hoofdzakelijk via het nieuwe medium, INTERNET.

USA 2019

Tijdens de reis van 1998, toen ik met mijn broer Martin in de Grand Canyon afdaalde raapte ik bij Plateau Point een steentje op. Het steentje ging mee naar huis met de belofte dit steentje ooit terug te brengen naar de Grand Canyon. Samen met mijn kleinzoon Joshua. In 2019 kon ik eindelijk die belofte waar maken. Joshua was intussen 23 jaar.

Jordanië 2023

Mijn eerste (en waarschijnlijk enige) groepsreis. Samen met een Jordaanse gids, een Jordaanse buschauffeur en negentien reisgenoten werden veel bezienswaardigheden in het dorre Jordanië bezocht. Een geweldig avontuur met alle beperkingen van een groepsreis.

Tirol 2010

Na een aantal wandelingen in Zuid Limburg werd het tijd voor een wat groter uitstapje. Dat werd het Ötztal in Tirol. Met z’n viertjes heerlijk 4 dagen gewandeld.

Tirol 2011

Tirol is nog eens dunnetjes overgedaan. Deze keer met mijn zwager Sjef. Ook nu weer waren het vier volle wandeldagen. Doedelzak spelen van Sjef haalde zelfs de lokale televisie.

Denemarken 2013

Maarten, PD2R was al een aantal keren in het noordelijkste puntje van Denemarken op vakantie geweest. In 2013 was ik erbij daar in Saby, samen met Maarten, Johan en Sven. Een heerlijk weekje mannenvakantie.

Denemarken 2014

Denemarken blijft een trekker, zeker als je met een paar jonge kerels meekunt, en zelf niet veel hoeft te doen. Wee weer week lang zenden en relaxen.
Huijbergen