Menu NEDERLANDS

DXCC certificaat

De GHE expeditie

DX artikelen

DXpedities

Hams

Nog meer..

Hier vind je alle veranderingen van het DXCC certificaat vab de ARRL van voor en na de Tweede Wereldoorlog. Het DXCC reglement is in het Engels (sorry)
De eerste DX pedition ooit, de Gatti-Hallicrafter- Expedition vond plaats in de Mountains of the Moon in 1948. Bob, W6PBV en Bill, W0LHS vertellen elk op hun manier wat er allemaal gebeurde.
Er bestaan heel wat verhalen m.b.t. de DX-Wereld, zoals de Code of Conduct, Alles over Bouvet Eiland of de verhalen van WA6AUD en VE1DX. Een aantal van die verhalen kan je hier vinden
DXpedities vinden plaats vanaf 1948. Sommige zijn klein, vakantietrip,sommige zijn mega DXpedities. Een aantal van die uitstapjes vind je hier. Zoals W8S -Swains Island gehouden in 2023.
Er zijn ook heel wat verhalen over de zendamateus zelf, zoals HZ1AB, VP6BR, 3W3RR en de Coca Cola Man. Ook vind je hier mijn eigen verhalen, dus die van PA0ABM-PA530ROT-PC6A enz..
In dit blok vind je wat extra’s zoals de database met alle informatie over DXCC Entities. Je kunt ook in mijn log je eigen QSO’s met mij opzoeken